9600 Sárvár, Batthyány u. 42.

9:00 – 17:00 (Hétfő-Péntek) 

+36 70 278 8691

fullcoolklima@gmail.com

Rólunk

Vállalkozásunkat 2019-ben alapítottuk nem kisebb célokkal, minthogy az Északnyugat-Dunántúl egyik meghatározó szereplőjévé váljuk ipari és lakossági klímaszerelés, fűtési- és szellőzéstechnikai megoldások kivitelezése területén. E célkitűzés alapján határoztuk meg vezérelvünket:

“Minden egyes átadott munkánk ajánlás egy jövőbeli üzlet megkötéséhez.”

A legfontosabb, hogy

ez alapján folyamatosan alakítjuk és javítjuk cégünk minőség- és egészségtudatosságon alapuló folyamatait, mint a munkatársaink folyamatos képzése és fejlesztése, vagy a kiemelt fontosságúnak tartott vevői reklamációk kezelése.

Szolgáltatásainkkal teljeskörű megoldást kívánunk nyújtani lakások, épületek klimatizálása, szellőzéstechnika, komplex fűtesi rendszerek kiépítése területén, valamint vállaljuk azok karbantartását és szervizelését is. Leendő és már meglévő ügyfeleink, megrendelőink számára széles áruválasztékot, idő és hely tekinteteben nagyfokú rugalmasságot kínálunk, ügyfélközpontú kommunikációs csatornák létrehozásával igyekszünk minden megkeresésre a lehető legrövidebb időn belül reagálni.

A COMFORT MASTERS KFT. a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában szerepel, valamint minden szerelési munkánk az NKH által támasztott kritériumoknak megfelelően kerül elvégzésre

Amit kínálunk

Széles áruválaszték

A piacon megtalálható legnépszerűbb gyártók termékei közül válogathat nálunk, melyek megfelelnek az energetikai és teljesítménnyel kapcsolatos elvárásoknak.

Teljeskörű megoldások

Szolgáltatásaink: lakások, épületek klimatizálása, szellőzéstechnika, komplex fűtesi rendszerek kiépítése, valamint azok karbantartása és szervizelése.

Ügyfélközpontú kommunikáció

Igyekszünk minden megkeresésre a lehető legrövidebb időn belül reagálni, valamint kiemelt fontossággal kezeljük a vevői reklamációkat.

Munkatársaink

Ismerje meg munkatársainkat! 

Szabó Imre

Ügyvezető - Ajka

+36 20 427 3916

Biró Attila

Ügyvezető - Sárvár

+36 70 602 8243

Zsigovits Zoltán

Kivitelezés

Hende Henriett

Irodavezető

Balogh Máté

Kivitelezés

Kovács Krisztián

Kivitelezés

Vélemények a Full Cool szolgáltatásáról

Találkozzon velünk a bemutatótermünkben!

Cím: 9600 Sárvár, Batthyány u. 42.